Ifjúsági Zenei Tábor Kecelen

Múlt hét csütörtöktől szombatig Kecelen az Életforrás Ifjúsági Zenei Központban tartottunk ifjúsági zenei tábort. 

A tábor során 5 szekcióban tanultunk: billentyűsök, énekesek, ütőhangszeresek, gitárosok és fúvósok. A résztvevők tanulhattak egy kis zeneelméletet/szolfézst is, de most legfőképppen a technikai tudás átadására szerttünk volna fókuszálni.

A nap nagy részében mindenki a saját szekciójával tanult, gyakorolt, de naponta háromszor összejöttünk és eljátszottuk a dalokat együtt is, mint egy nagyobb zenekar.

A zenei programokon kívül a résztvevők hallhattak egy előadást a zene hátteréről is, valamint három tanúságtételt a CsiszérBand tagjaitól, hogy őket hogyan érintette meg Isten, és hogyan adták át a zenei talentumukat Istennek, hogy szolgálnak a zenével. A tábor végén pedig tartottunk egy fórumot is, ahol mindenki megoszthatta, hogyan érezte magát.

A tábor során a szomszédos üzlet tulaja, mikor megtudta, hogy itt egy ifjúsági tábor van, megajándékozott minket 2 karton innivalóval, amiért nagyon hálásak vagyunk. Emellett pedig egy helyi Testvérünk levendulás kertjében is lehetőségünk volt zenélni. A festői környezet, levendula illatú levegő és árnyékos pázsit jó hatással volt ránk is, és még jobb kedvvel zendítettünk rá, hogy dicsérjük az Urat.

Nagyon hálásak vagyunk a Jóistennek, hogy ilyen remek hangulatban telhettek ezek a napok és hogy egy ilyen jó társaság jöhetett össze. Egy szó mint száz, köszönjük Istennek, amiért Ő volt ennek a programnak is a Főszervezője! :) 






Megjegyzések