Új Jeruzsálem közösségi nap

Tegnap este is gyönyörű esténk volt, boldogan ünnepeltünk együtt a testvéreinkkel. Szerettünk volna végre személyesen öszejönni, de még mindig nem volt erre lehetőségünk a vírushelyzet miatt. Online csatlakoztunk. Vidáman köszöntöttük egymást, örültünk nagyon, énekeltünk, zenéltünk, ugtáltunk, táncoltunk. A szívünkben az öröm teljes:

Feltámadt, feltámadt, feltámadt az Úr!
Feltámadt, valóban feltámadt az Úr! 
Jézus itt van velünk most is, és velünk is lesz mindig! Ő legyőzte a halált, nekünk örök életet adott, soha nem hagy el, és ma is ugyanazzal a mérhetetlen szeretettel szeret minket! Alleluja! Isten ma is ott van mindenünkben, betegeket gyógyít, vígasztal, csodákat tesz!

Nagyon jó volt, hogy személyes tanúságtételeket oszhattunk meg egymással, miket cselekedett most is az életünkben, elmondhattuk, hogy Jézus. ma is csodákat tesz. Én is tudtam nagyon nagy hálát adni az én drága testvérem, Karesz emberileg hihetetlen gyógyulásáért. Dicsőség Istennek! Alleluja! Kifogyhatatlan volt Isten jóttetteinek száma.
Ennek az estének valahogy nem akart vége lenni, nem tudom, hogy már hányadik "kivonuló" dalt játszottuk el. Valahogy mindenki maradt... Köszönjük neked drága Jézus ezt is! Dicsőség az Úrnak!

Molnár Sanyi






Megjegyzések