Tiszafit

A Tiszafüredi Ifjúsági Találkozó 2021-ben hatodik alkalommal került megrendezésre augusztus 4 és 8 között, a katolikus plébánián és templomban. Az idén is találkozhattunk sok kedves ismerős arccal, de új résztvevők is voltak a táborban.

A szervezők ez alkalommal is remekül megtalálták az egyensúlyt a lelki feltöltődés és a katolikus identitás erősítését elősegítő programok, valamint a fiatalok számára fontos szórakoztató, mozgásos tevékenységek között.

A lelki élet gazdagítására szolgáló programok a következők voltak: előadások, szentmisék, szentségimádás, dicsőítés, keresztút, kiscsoportos beszélgetések. Az idei keresztút Tiszafüred városában és a Tisza-tó partján zajlott, mely egyben egy szép tanúságtétel is volt a fiatalok részéről.

Kiváló szabadidős programok színesítették a tábor életét: táncház élő zenével, sport, strandolás, gokartozás, lovas kocsikázás. A táborlakók egy fantasztikus 2 órás csónaktúrán is résztvehettek, melyben megcsodálhatták a Tisza-tó gazdag élővilágát és természeti környezetét.

Az idei év jelmondata ez volt: 

„Hadd tartsunk veletek, mert hallottuk, hogy veletek van az Isten.” 
/Zak 8,23/

Jövőre veletek ugyanitt!

Varga Zoli










Megjegyzések