~1 hónap

Az elmúlt körülbelül 1 hónapban, ahogy azt ti is láthattátok, sajnos nem nagyon jutottunk el addig, hogy írjunk a blogra. Ezúton igyekszünk ezt pótolni.

Karácsony óta sajnos már mind a négyen (Laci, Tibi, Zoli, Klári) lebetegedtünk kisebb-nagyobb mértékben, rövidebb-hosszabb időre, úgyhogy ezúton is kérnénk szépen az imáitokat nem csak lelki, hanem a testi egészségünk megőrzéséért. :)

Elsőcsütörtökön szokás szerint a Babér utcába vezetett az utunk, ahol dicsőítő szentségimádás volt. A templomban a nagy hideg ellenére megint nagyon sokan voltak, főleg fiatalok, amit jó volt látni. Szerintem ez is egy csoda, ahogy ez a közösség hónapról hónapra összegyűlik, hogy együtt magasztalják az Urat, és nagyon hálásak vagyunk, hogy a feléjük való szolgálatnak részesei lehetünk.

Aztán január 9.-én a PPKE ITK aulájában az Új Jeruzsálem közösségi napján vettünk részt. Rövid köszöntés után dicsőítéssel kezdtünk, ezután Kunszabó Zoli tartott előadást az áldásról és hálaadásról. A tanítás befejeztével a gyakorlatban is kipróbáltuk az elhangzottakat: a testvérek hangosan hálát adhattak az elmúlt év örömeiért, majd Isten áldását kértük az egész közösségre. Az alkalom szentmisével zárult, amit Gájer László atya celebrált, a mise keretében pedig pót-elköteleződésre volt lehetősége annak, aki múlt alkalommal nem volt jelen.

Január 13.-án, csütörtökön Kiskunhalason szolgált a zenekar. A Hozdik Zsolt atya által celebrált szentmisét követően dicsőítésre volt lehetősége a testvéreknek.

20.-án, ahogyan azt a YouTube-csatornánkon és Facebook-oldalunkon is láthattátok, ismét volt CSODA. Sajnos akkor is többen betegek voltunk, így igencsak megcsappant a létszám, de többek között Pecze Kriszti segítségének köszönhetően mégis volt közvetítés. :) A videót pedig vissza tudjátok nézni az oldalainkon.

Ezeken a szolgálatokon kívül Laci továbbra is tart különböző zeneórákat, illetve részt vett a Szent András evangelizációs iskola tanácsán is. Valamint az ÚJKK ifi csoportja, ahol valamilyen mértékben szintén szolgálunk, nagyon tevékeny volt az utóbbi időben. Most kedden kezdődik náluk az új félév, és nagyon készülnek a februári lelkigyakorlatukra is.

Tihanyi Klára








Megjegyzések