Szeptembertől júniusig kerestük Isten arcát az ÁSZÁF3 alkalmain...

Az egyik szemünk sír a másik nevet.  Sír és szomorú, mert véget ért az Ászáf 3 kurzus, de nagyon-nagyon bízunk és imádkozunk, hogy legyen valamilyen formában folytatása ezeknek a nagyszerű alkalmaknak. 

Nevet és örül a szemünk, de főleg a szívünk, mert ismét megtapasztalhattuk a Szentlélek gyógyító, szabadító erejét. Köszönjük szépen Csiszér Lacinak és csapatának, de legfőképpen a Jóistennek a június 14-15-i hétvégét és az előző szuper alkalmakat is.

Nagyszerű volt mindig megélni a gyógyító, szabadító dicsőítést, közbenjárási lehetőséget, a rengeteg imát a közösségekért, a nemzetünkért, és a függőségektől való szabadulásokért. Imádkozhattunk egymásért és kérhettünk kenetet az életünkre. Jó volt megtapasztalni, hogy a láncok lehullanak és Krisztus valóban szabaddá tesz. Ez alatt a néhány hónap alatt egy szuper, imaharcos csapattá kovácsolódtunk, új tüzet - a Szentlélek tüzét - és lelkesedést kaptunk a szívünkbe, bízunk benne, hogy a körülöttünk élők szívét is lángra tudjunk lobbantani a Jóisten és egymás felé. Nagyszerű érzés volt visszajárni ugyanabba a közösségbe, ahol mindig önzetlen szeretettel vártak. Isten áldását kérjük erre a közösségre, bízunk benne, hogy ősztől újra találkozni fogunk, mint egy nagy család, akik minden érdeklődő szív felé nyitottak és befogadóak.

Pálmai Tamás, Ági, Anna, Évi, Dávid

Képek a szolgálatainkról: ITT



Megjegyzések