#ÚjJeruzsálem & #Zoom

A közelgő Karácsony előtt az idén utoljára találkozott a közösségünk. Az alkalom még mindig csak online módon volt lehetséges, de Istennek hála, ez nem akadályozott minket, ilyen formában is nagyon sokan gyűltünk össze. A sok várakozó szívű testvérünk készülődik már, egyre nagyobb vággyal, hogy ünnepelhessük a mi drága Urunknak, Jézusnak megszületését.

Kunszabó Zoli és Pannika nagy szeretettel fogadták az érkező testvéreket, majd meséltek a szegény emberekről, a hajléktalanokról. Megosztották, hogy miként ötletelnek, hogy ebben a nehéz helyzetben is tudjanak a szolgálatukkal segíteni rajtuk.

Lacival elkezdtük a dicsőítést, megszólaltak karácsonyi dalok is amikkel készültünk. Egyre nagyobb volt a mi örömünk. Jézus köztünk járt, ajándékozott az Ő jelenlétével. Követte mindezt Nagy Zsolti buzdítása, arról beszélt, hogy mennyire nagy szükségünk van a megerősítésre az Ige által. Olyan gyorsan telt az idő. Megszólalt Marica, tanúságot tett arról, hogy mit adott Isten neki a Szentlélek-szeminárium alatt, hogyan költözött Jézus a fiatalok szívébe és hozott hatalmas változást az életükbe. Jó volt hallani a csodákról, Jézus érintéseiről.

Ezután Mikesy Julika tanítása következett, szívhez szóló volt az, ahogy szólt Jézusról, hogy milyen királyunk Ő: „ A király, a szolgáló király, az értünk szolgáló király.” Köszönjük ezeket az igaz szavakat!

A tanítás után közbenjáró imádságokban könyörögtünk a testvéreinkért. Egyre közeledett az idő, az alkalom vége, csak pár dalra maradt idő, hogy Istennek hálát adjunk, dicsérjük Őt. Így lett vége a találkozónknak. Elkezdtük összepakolni a hangszereinket a hétfői szolgálatra. A háttérben még élt a zoom, és jó volt hallani, hogy maradtak sokan egymással beszélgetni.

Köszönünk drága Istenünk neked mindent!

Molnár Sándor

Megjegyzések