Új Jeruzsálemes Team - tábor

Idén az Új Jeruzsálemes Nagy Team Vajtán, a Zichy Kastély gyönyörű környezetében került megrendezésre július 11 és 14 között. 

A korábbi évekhez képest egy nagyobb kör kapott meghívást az évkezdő elvonulásra: több mint hatvanan vettünk részt a táborban. A szervezők nem titkolt célja volt a meghívottak körének bővítésével, hogy aki elhívást érez valamilyen szolgálatra, az megtalálhassa a helyét.

Előadásokat hallhattunk Kunszabó Zoltántól, Nagy Zsolttól és Mikesy Julikától: „Miért vagyunk itt”, „ A Közösség víziója” és „A Szolgálati Csoportokról” címmel.

Volt reggeli közös ima, csend az oltáriszentség előtt, vagy a természetben. A Nagy Team és az ÚJK-tábor teljes időtartama alatt lehetőség volt a nap bármely időszakában az oltáriszentség elé járulni a kastélyban létrehozott kis kápolnában.

Beszámoltak a szolgálócsoportok a munkájukról, és csoportonként megtervezték a következő év feladatait is.

A prófétai imaesten mindannyian érezhettük a Szentlélek jelenlétét, mely élő egységgé formált minket. A dicsőítés is nagyon fontos szerepet játszott ebben a visszajelzések alapján.

A szolgálatok tervezése és a közös imák közötti időben, lehetőség volt élvezni a kastély nyújtotta örömöket is pl. strandolást, sétákat a kastély kertben, beszélgetéseket.

Varga Zoli




Megjegyzések