OKKT - online

Nov. 13.-án szombaton eredetileg Szegeden került volna megrendezésre az Országos Katolikus Karizmatikus Találkozó, de a járvány miatt sajnos le kellett mondania a szervezőknek arról, hogy élőben tartsák meg ezt az eseményt. Viszont nem szerették volna teljesen elengedni a dolgot, és Végh Zolinak eszébe jutott, hogy megkérdezzen minket, hogy esetleg vállalnák-e a dicsőítést online. Aztán szó szó követett és végül nem csak a dicsőítés, hanem az egész közvetítés nálunk lyukadt ki.
Úgyhogy múlt szombaton Kecelről közvetítettük a karizmatikus találkozót. A dicsőítések és az előadások előtti felkonferálás, valamint a külföldi előadás alatt a fordítás élőben ment, a tanításokat pedig előre megvágott videókról játszottuk be. 
Két blokk volt: a délelőttit 10:30-kor kezdütk, a délutánit pedig 14:00-kor. Apalvetően mind a két rész 90 perces lett volna, de végül kicsit hosszabbra nyúltak. 
Mi nagyon jól éltük meg ezt az alkalmat. Örültünk, hogy szolgálhattunk, hálásak voltunk, hogy a technikával is minden rendben volt, és megint sokat tanultunk. Nagyon tartalmasak és fontosak voltak a tanítások is, és jó volt őket együtt, egy közösségként hallgatni. 
Bár biztos nagyon szép és jó élmény lett volna a találkozó akkor is, ha élőben lett volna, én hiszem, hogy a Szentlélek így is valami nagyon szép, és értékes dolgot hozott ki ebből a helyzetből. És ki tudja? Hátha így még több emberhez jutott el, mintha "csak" élőben lett volna.

Tihanyi Klára






Megjegyzések