ÚJKK team-hétvége

Most szombat-vasárnap Máriabesnyőn, a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos házban tartottunk Új Jeruzsálemes team-hétvégét, kb. 60 résztvevővel. 

Szombaton a szobák elfoglalása után ebéddel kezdtünk, ezután pedig volt, akinek szabadidő, volt akinek viszont megbeszélés következett. (Pl. mi, az ifi teammel egy másfél órás meetinget tartottunk.)

 15:30-tól Csillag Péter diakónus tartott nekünk idegenvezetést a kegyhely környékén és a templomban. Rengeteg érdekes információval lettünk gazdagabbak.

Ezek után vacsora, majd dicsőítés kezdődött. Az este folymán végül 4 (!!!) órán keresztül dicsőítettünk a kápolnában, jártunk közben egymásért és osztottuk meg, hogy ki mit kapott a szívébe a Szentlélektől. Nagyon megerősítő és csodálatos volt az az este. Jó volt látni és tapasztalni, hogy mennyire ég a testvéreink szíve az Úrért és egyaránt jó volt látni a régi motoros és a fiatal tagokat is, ahogy egyre növekszenek és erősödnek az Úr követésében.

Vasárnap egy gyors reggeli után egy rövid dicsőítéssel folytattuk ott, ahol abbahagytuk. Itt annyi érdekesség volt még, hogy Laci egy picit késett és a többiek kérték, hogy kezdjük el, így végül nekem (Klárinak) kellett a gitárt a kezembe venni. Majd Laci is befutott, ő pedig beállt vokálozni. Érdekes volt ez a fordított szerep. De utána természetesen visszaadtam a következő dalra a hangszert. :)

A dalok után rövid megosztás következett, majd pár információt és dátumot megosztottak velünk a vezetők a jövőre nézve. Végül mindannyian mentünk a bazilikába, hogy egy szép szentmisével zárjuk le a hétvégét.

Tihanyi Klára








Megjegyzések