Isten felszabadította a szíveket…

Szeptember 16-án egy nagyon áldott délutánt tölthettünk az Úr Jézus drága jelenlétében és a helyi közösség szeretetében Vámosmikolán.

Laci és a zenekar vezetésével három fő részből állt a délután, és minden részben más, különleges módon tapasztalhattuk meg a Szentlélek közelségét. A dicsőítésben Isten felszabadította a szíveket, és úgy éreztük, hogy azon munkálkodik, hogy a jelenlévők be tudják fogadni az Ő Igéjét. A buzdításban a Szentlélek „riadót fújt”, és arra bátorított, hogy merjük Jézust követni teljes odaszánással, mert Ő megadja a kegyelmet a feladatunk elvégzésére. A Szentségimádás ideje alatt teljesen megnyíltak a szívek, és valóban egy szívvel, egy lélekkel imádtuk Jézus Krisztust, ahogyan az apostolok idejében is történt. Felbátorodtak a testvérek, és többen is imádkoztak, szívből fakadó imádságokat.

Hálás vagyok Istennek, hogy a részesei lehettünk ennek a napnak, és különösen kedves a szívemnek, ahogy a Szentlélek egybeszerkesztett minket a szolgálatban, hogy Isten megdicsőítse magát ezen a helyen is. Áldott legyen az Úr szent neve! Ámen

Barankai-Erős Kata

További képek a szolgálatainkról: ITT





Megjegyzések