Isten gondot viselt mindannyiunk szívére...

Február 16-17-én ismét összejöttünk Kiskunfélegyházán, hogy együtt felemeljük az Úr Jézus szent nevét.

Már hagyománynak tekinthető a péntek esti nyitott dicsőítés, ahová minden érdeklődőt szeretettel vártunk. Ezen az estén is egy mini Tűz Evangelizáció kerekedett. Mindig arra ébredünk rá, hogy Jézus halálának és feltámadásának üzenetét nem lehet elégszer hallani. Amikor nyitott szívvel megyünk Isten elé, Ő újra és újra ugyanazzal a szeretettel érint meg minket, mint az első alkalommal, amikor találkoztunk Vele. Ezzel kapcsolatban az Úr az 1Kor 1:18 igeverset mélyítette el a szívemben: „A keresztről szóló tanítás azoknak, akik elvesznek, balgaság ugyan, de nekünk, akik üdvözülünk, Isten ereje.”

Az esti közös dicsőítésen már csak a kurzus résztvevőivel együtt imádtuk a mi Urunkat. Jézus ezen az estén is gondot viselt mindannyiunk szívére. Számomra ez újra megerősítette azt, hogy Istennek sokkal fontosabb a szívünk állapota és a Vele való személyes kapcsolatunk, mint az, hogy mit végzünk el az evangelizáció zászlaja alatt.

A továbbiakban a kérügma újabb pontjában mélyültünk el, hogy egyre inkább élő legyen bennünk az az üzenet, amire a világnak oly nagyon szüksége van.

Áldott legyen az Úr, aki újra és újra összegyűjt minket, gondot visel ránk és növekedést ad nekünk.

Barankai-Erős Kata

Képek a szolgálatainkról: ITT





Megjegyzések