jó volt rádöbbenni arra, mennyire fontosak vagyunk az Atyának...

Életem egyik meghatározó pontja, mondhatnám újabb jelentős lelki mérföldköve volt az Ászáf kurzus, melyen 2024. március 14-17. között vehettem részt Szászváron.

A kurzus ideje alatt lehetőségünk volt növekedni hitben, szellemben, testvéri szeretetben egyaránt. Mindezt természetesen a mi Istenünk jelenlétében, kinek közöttünk végzett munkáját azt hiszem a jelenlévők közül egyikünk sem akarná s tudná cáfolni. A tanítások számomra nagyon inspirálóak voltak, olyan gazdagságot tartalmaztak, ami a személyes Istenkapcsolat szilárd alapján túl, a mindennapi küzdelmekben is erősségként szolgál. Alkalmunk nyílt arra is, hogy egy-egy lépéssel tovább mélyítsük ezeknek az ismereteknek az igazságát, mely révén sok kegyelmet és szabadulást élhettünk át. Öröm volt látni a Szentlélek vezetését, ahogy formálta a szívünket és a közösséget. Jó volt megosztani egymással Isten-élményeinkből és újból rádöbbenni arra, hogy milyen fontosak vagyunk az Atyának, és rácsodálkozni, mennyire személyesen nyilatkoztatja ki magát külön-külön mindannyiunknak, azon az egyedi módon, amivel tapasztalni tudjuk Őt, az Ő szerelmét. 

Nagy hála van a szívemben ezekért a napokért; a résztvevőkért, a szolgálókért és a cselekvő, élő és igaz Isten jelenlétéért.

Károlyi Dóra

Képek a szolgálatainkról: ITT



Megjegyzések