„megrendítő volt hallgatni, milyen mélységeket járt meg fiatalon a drogok rabságában…”

A nyári hónapok szünete után újraindultak az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség alkalmai, ahol nagy nagy örömünkre sok testvérrel együtt emelhettük fel Jézus nevét. A Szent Lélek tapasztalhatóan frissességével, az újratalálkozás kitörő örömével volt jelen a napunkon. 

A dicsőítés után mély tanúságtételeket hallgathattunk, először Szabó Csaba Ágoston és Szabó-Kasovitz Gyöngyitől, akik házaspárként arról számoltak be, hogyan történt életükben az Ige ereje és a Szent Lélekben való keresztség általi megújulás. 

Kovács József Jézusra találása is megindította mindannyiunk szívét, mert Jocit több éve ismerve látjuk hiteles életét, Istenhez ragaszkodó lényét és mélyen megrendítő volt újra végighallgatni, milyen mélységeket járt meg fiatalon a drogok rabságában… A mennyei Atya minket soha el nem hagyó irgalmas és örök szeretetéről tesz tanúbizonyságot Joci élete. 

Hamarosan a közösség YouTube csatornáján megnézhetitek mindhármuk tanúságtételét. 

Kunszabó Zoli tanítása, buzdítása az általuk elmondott igazságokat mélyítette, hogy hogyan maradhatunk győztesek a hétköznapokban. Szentmise ünneplésünket Gájer László atyával együtt tartottuk.

Nagyné Bolla Heni





Megjegyzések