Júniusi dicsőítés a Babér utcában

A nyári szünet előtti utolsó alkalommal gyűltünk össze a Babér utcai Szent Mihály templomban, hogy felemeljük és magasztaljuk Jézus szent nevét. A prédikáción keresztül Jézus ezen a napon arról adott kijelentést, hogy Ő a Pásztor, de Ő vállalta az áldozati bárány szerepét is, hogy a nyáj megmeneküljön Általa.

A dicsőítésben az Úr konkrétan szólt a szolgálók által, és bátorította a gyermekeit, hogy adják át mindenüket az Ő gondoskodó kezébe. Különleges örömmel volt jelen közöttünk a Szentlélek, és Jézus ezen a napon is meg akarta lágyítani a félelemtől és kétségtől megkeményedett szíveket.

Az Ige szerint „a teremtett világ sóvárogva várja Isten fiainak megjelenését” /Róm 8:19/, és a mi szívünkben is az van, hogy cselekedjük azt, amire Jézus elhívta az eklézsiát, de egy-egy ilyen alkalommal azt tapasztaljuk, hogy Jézus még a mi szíveinket is meg kell, hogy tanítsa a feltétel nélküli bizalomra és a szívből jövő, szabad imádatra. De dicsőség Istennek, elváltozunk Krisztus hasonlatosságára, és cselekedjük azt, amit Jézus, a Szentlélek által. Ámen.

Barankai-Erős Kata

További képek a szolgálatainkról: ITT



Megjegyzések