FeltöltŐ

Június 25 és 27 között került megrendezésre a FeltöltŐ Keresztény Zenefesztivál Gyergyószentmiklóson, melynek szombati napján a zenekar két alkalommal dicsőített.
A hosszú út miatt már pénteken hajnalban útnak indultunk. A hőség és a forgalmi dugó nehezítette utunkat, de mindezek ellenére jó hangulatban telt az utazás. Gyönyörű tájakon keltünk át, fantasztikus volt látni, ahogy a teremtett világ Isten szépségét és dicsőségét hirdeti. Este elfoglaltuk a szállásunkat, utána a csapat egy része bejárta a másnapi szolgálati helyszíneket, azután nyugovóra tértünk.
Reggel közös imával indítottuk a napot, majd reggeli előtt még elpróbáltunk néhány dalt. 11 és 15 óra között voltak a hangpróbák a városban elhelyezett két színpadon (ekkor válik véglegessé, hogy melyik hangszer hol helyezkedik el a színpadon és a hantechnikusok ekkor állítják be a megfelelő hangzást). Sok pakolással és odafigyeléssel járnak ezek az előkészületek, de elengedhetetlenek ahhoz, hogy élesben gördülékenyen menjen minden.
A dicsőítéseken a közönség soraiban mindenféle korosztály és nemzetiség képviseltette magát, rámutatva arra, hogy Isten Országában mindenkinek helye van és mindenki meg van hívva arra, hogy az Ő jelenlétében legyen.
A két dicsőítő koncert során sokakhoz elért Jézus megváltásának örömhíre és sokakat megragadott az örömteli, felszabadult légkör. Egy ilyen esetről számol be Viktor, a dobosunk:

"Isten akkor és ott munkálkodik ahol és amikor nem is gondolnánk. Ez Gyergyószentmiklóson is így történt, ugyanis a délelőtti hangpróbánkon eljátszottuk a "Tűz, tűz, tűz!" című dalt. Arra járt egy srác és felfigyelt erre az énekre, nagyon megragadta őt ez a dal. Az esti koncertre el is jött, hogy meghallgassa a dalainkat. Annyira megérintette őt az este, hogy megvárt bennünket míg végzünk az elpakolással. Mint kiderült korábban dobosként zenélt egy zenekarban és szeretett volna emlékként magával vinni tőlünk egy törött dobverőt. Ahogy mesélt, úgy éreztem, hogy azt kell neki odaadnom amivel azon a hétvégén játszottam. Meghatódva, szinte a könnyeivel küzdve fogadta az ajándékba adott verőpárt. Aláírtam és sok áldást kívánva elköszöntünk egymástól. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen formában érint meg Isten embereket és ad nekünk erről visszajelzést! Csoda és győzelmes hétvége volt!"

Pecze Kriszti














Megjegyzések