Karácsonyozás

Dec. 21.-én estére meghívott bennünket egy nagyon kedves család, hogy karácsonyozzunk velük zenekarilag. Mi nagy örömmel el is fogadtuk Andiék meghívását, úgyhogy kedden náluk ünnepeltünk. 

Természetesen a dicsőítés sem maradhatott ki, ezért egy kb. fél órás imával és énekléssel kezdtünk. Utána nagy meglepetésünkre ajándékcsomagok kerültek elő, és képzeljétek el: nyomtattak nekünk egyenpólót, amin a zenekar logója és jelmondata van! Nagyon klasszak!

Ezután asztalhoz ültünk és finomabbnál finomabb falatok vártak ránk, ahol a fő fogás házi készítésű calzone volt, ami hihetetlenül jól sikerült! Miután teletömtük a bendőnket, egy kis munka és szervezés következett, ahol a jövő évi szolgálatokról beszélgettünk.

Nagyon hálásak vagyunk Andinak, Iminek és Szandinak, hogy velük karácsonyozhattunk! Nagyon jól éreztük magunkat, az idő pedig rendkívül gyorsan elillant, és mielőtt észbe kaphattunk volna, már elmúlt éjfél, úgyhogy elindultunk a szállásunkra. Aznap este a Fehérvári úton aludtunk, ugyanis másnap Sopron felé vettük az utunkat...

Tihanyi Klára




Megjegyzések