Sopron és CSODA

Dec. 22.-én, a kis zenekari-családi karcsonyozás után, Sopron felé vettük utunkat, ahol  a Szent György plébánia kápolnájában tartottak az ottani fiatalaoknak dicsőítő szentségimádást. A kápolna nagy meglepetésünkre teljesen megtelt, pedig összeszen 3 nap állt a szervezők rendelkezésére, hogy hirdessék az alkalmat. A dalok között Kovács Gergő atya vezetett elmélkedést. Nagyon áldott volt ez az este is és hálásak vagyunk a meghívásért!

Este ott maradtunk Sopronban és másnap, 23.-án onnan indultunk vissza Kecelre, ahonan délután közvetítettünk. Jó hosszú utat tettünk meg, van aki pedig még hosszabbat, mert közben Kecskeméten kiszállt, levonatozott Szegedre, majd vissza Kecskemétre, és onnan jött Kecelre. (-> Teó) Vagy épp Kecelről a közvetítés előtt leugrott Kalocsára és onnan jött vissza. (-> Zoli) 

A közvetítésre feldíszítettük a kis karácsonyfánkat is a saját stílusunk szerint, illetve felraktunk egy kis koszorút az igeoltárához. Miután pedig minden készen állt, a húrok közé csaptunk és dicsőítettük a mindenható Istent, hogy közénk jött a Földre. :) 








Megjegyzések