Siófoki utunk

December 3.-án Siófokon szolgáltunk a Sarlós Boldogasszony-templomban. Kedves barátaink: Szabó-Sebők Andi és családja hívott meg benünnket, hogy ezen a péntek délutánon dicsőítsünk velük.

Az a meglepetés ért minket, hogy már ebédre várt Andi anyukája, ahol finomabbnál finomabb falatokkal vártak ránk. A kiadós étkezés után Andi kislánya, Szandi vezetésével társasoztunk egy rövidet, majd kimentünk, hogy egy pillantást vessünk a magyar tengerre. Révén, hogy már december van, az idő elég hidegre fordult, ezért nem is volt kedvünk bemenni, úgyhogy hallgattunk a táblára és nem ugrottunk a fejest a vízbe. :)

Ezek után nem volt más hátra, mint előre: irány a templom és pakolás! Az alkalom 16:30-kor kezdődött dicsőítéssel. A dalok között Laci osztott meg néhány gondolatot erről az imamódról, valamint Isten követéséről. Később szentmise kezdődött, majd dicsőítő szentségimádással folytattuk az estét. A szentségimádás közben felálltak a közbenjáró párok, akiktől volt lehetőségük imát kérni az embereknek. 

Nagyon szép szolgálat volt, és igen sokan eljöttek a környékről, hogy velünk együtt adjanak hálát a Jóistennek. Hálásak vagyunk a plébániának és Andiéknak, hogy befogadtak és ilyen nagy szeretettel vártak minket. Köszönjük!

Tihanyi Klára






Megjegyzések