Ászáf 2.

Izgatottan vártuk az újabb Ászáf 2. hétvégét, remélve, hogy az Úr jelenlétében tanulhatunk a dicsőítésről, és fejlődhetünk hitben és képességekben egyaránt. 

Pénteken egy bevezető dicsőítéssel kezdtünk, amit Laciék közvetítettek is, hogy minél többen részt vehessenek benne, és a helyszínen is voltak vendégek, akik bekapcsolódtak velünk együtt Isten jelenlétébe. Igazi családias-karácsonyvárós dicsőítés kerekedett, ahol Laci arra buzdított minket, hogy a Karácsony ünnepében is az első hely legyen Jézusé, mert Ő egyedül méltó, hogy ezeknek a napoknak is a főszereplője legyen, és Neki szóljon a nagy szülinapi buli.

Másnap reggel közös imádsággal kezdtük. Az egész összejövetelt úgy szeretjük, ahogy van, de vannak a szívünkben kiemelt helyen lévő pillanatok. Nekem (Kata) ez a reggeli imádság különösen ilyen. 

Délelőtt nagyon felemelő buzdításokat hallottunk Lacitól és Varga Lackótól. Aki kinyitotta a szíve ajtaját, biztosan kapott egy megelevenítő, friss, tüzes kenetet, hiszen ahogy hallottuk is : "Lehetsz egészen tűz!". Egyre erősebb lett bennünk a Jézus iránt érzett szerelem, és elbűvölt minket az Ő jelenléte. Ezt a részt az egymásért való imával zártuk, amikor is a Szentlélek még mélyebben megérintett minket. 

Ebéd után a gyakorlati dolgok kaptak helyet, amiket szintén nagyon fontos megtanulnunk ahhoz, hogy a dicsőítésben megálljuk a helyünket. Jelen voltak jobban és kevésbé képzett zenészek, de Laci mindenkit egyforma figyelemmel és szeretettel terelt ebben a kis "szakmázós" részben. Összességében egy eredményes, vidám, de főként szeretettel teli időt tölthettünk együtt, és hiszem, hogy ismét egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy méltóképpen álljunk meg az Isten által ránk bízott szolgálatban.

Barankai-Erős Kata és Attila

További képek: ITT



Megjegyzések