DD: dicsőítés Dabason

December 6-án Dabason jártunk iskolamisszión. A tornateremben két csoportban, 2 etapban ment a délelőtt: külön az alsósoknak és külön a felsősöknek. 

Az alsósok nagy-nagy örömmel és lelkesedéssel dicsőítettek, énekelték a dalokat és ugráltak, táncoltak. A felsősök és a nagyobbak kevésbé voltak aktívak, de őket is megérintette az evangélium üzenete: sok arcon látszott, hogy elgondolkoznak a látottakon és hallottakon.

Csodálatos volt azt is látni, hogy bár egész nap borús, esős volt az idő, a kérügmatikus igehirdetés közben, mikor a sáros szívet Laci a keresztre szegezte, kisütött a nap, és a fénysugár pont a keresztre világított. Mintha Isten is jelezni akarta volna, hogy hol a lényeg!

Délután a dabasi katolikus templomban dicsőítettünk, ahol a nagy hideg ellenére sokan összegyűltek, és mélyre ment Isten imádata. 

A dicsőítés után Garajszki Laci, aki meghívott minket Dabasra, vendégül látott bennünket otthonában is. A finom vacsora közben beszélgettünk a szolgálatokról, Dabasról és arról, hogy Isten miket cselekszik mostanában. Istennek legyen hála ezért a napért is!

Varga Zoli

További képek: ITT



Megjegyzések