Ászáf 2 Kiskunfélegyházán

Mint minden alkalommal, most is nagyon vártuk, hogy Kiskunfélegyházán együtt legyünk Isten jelenlétében azzal a céllal, hogy egyre mélyebben és egyre jobban képesek legyünk Őt dicsőíteni. 

Pénteken közös dicsőítéssel és imádsággal kezdtük a kurzust. Az Úr végtelen szeretete áradt ki felénk, és a kijelentett Igék azt erősítették bennünk, hogy mennyire szeret minket a mi Mennyei Apukánk. Jézus bátorított minket, hogy ő virágzó életet akar számunkra teremteni, akkor is, ha mi sivatagnak látjuk a helyzetünket. Nehéz volt lezárni az estét, mert Lacival együtt többen úgy éreztük, hogy még maradt valami, amit Isten ránk szeretne árasztani. 

Reggel azonban a kegyelem újra összekapcsolt minket Isten szeretetével a közös imádság során. Megerősítette az Úr az előző esti kijelentést arról, hogy az élő víznek folyamai hoznak igazi áttörést az életünkbe. Később Laci arról tanított, hogy nem a körülményeink kell, hogy dicsőítésre indítsanak minket, hanem az Isten felé nyújtott imádó szívünk. Kriszti tanítása az Istentől kapott szentség ismeretében erősített minket.

Délután gyakorlati dolgokkal foglalkoztunk. Mindig elcsodálkozom azon, hogy Laci milyen türelemmel és szeretettel tanít minket ezekben a dolgokban is. Ez a szeretet azonban a szolgáló csapat minden tagját egyaránt jellemzi.

Úgy érzem, hogy ezen a hétvégén ismét tettünk egy lépést az Úr Jézus felé. Hiszem, hogy egyre inkább előre jutunk abban, hogy méltóképpen magasztaljuk, áldjuk és imádjuk az Ő csodálatos nevét.

Barankai-Erős Kata és Attila 

További képek: ITT



Megjegyzések