Dicsőítés Kiskunhalason

Az alkalmat a Szent Péter és Pál templom közösségi házában tartottuk meg most is, és a nyitó szentmisén, amit Seffer Attila atya mutatott be, 25-30 helyi jelentlétében vehettünk részt.

Attila atya a prédikációjában arról beszélt, hogy Jézus szenvedélyesen tanította az embereket és tanít ma minket is, hiszen szavai örök érvényűek. Az evangéliumban szó volt arról, hogy nem a külső dolgok szennyezik be az embert, hanem az, ami a szívből ered. Vizsgáljuk meg hát szívünket, hogy minél több helyet kaphasson benne Jézus.

A dicsőítés elején Laci a 89. zsoltár szavaival buzdított minket: „Boldog a nép, amely ünnepelhet, s arcod fényében járhat, Uram!” Mert Isten az örömét adja nekünk, Arca ebben a pillanatban is ránk ragyog. Te az életed mely területén szeretnéd látni Isten győzelmét?

Ezután szabadon imádkoztunk a Biblia szavaival, és hálát adtunk mindazért, amit már Isten megcselekedett az életünkben. Az alkalom végén egy helyi testvérünk megköszönte, hogy ilyen Pásztorunk van, aki megkeresi és visszavezeti az elveszetteket.

Váradi Tibi

Tovább a galériához: ITT





Megjegyzések