A nép, amelyet magamnak formáltam, dicséretemet hirdeti majd!

"A nép, amelyet magamnak formáltam, dicséretemet hirdeti majd."
/Iz 43,21/

Marosvásárhelyen 15 fiatalnak tartottunk Ászáf kurzust okt. 14-16 között a zenekarral. Maroknyi csapatnak, de döntő többségük jelen van a dicsőítésben, különféle hangszerekkel (gitár, furulya, cselló, dob) vagy énekkel. Isten gyűjti, formálja az Ő népét. Készíti.

Az egész hétvégén Isten különleges kegyelmét éltük meg: békességet, harmóniát. Most valahogy nem elfáradtunk, hanem feltöltődtünk, s ezt nemcsak mi, hanem a résztvevők is megemlítették. Olyan volt, mintha Isten "mélyszántást" végzett volna a szívekben: csendesen, szelíden, de annál erőteljesebben. Sokan gyógyultak mély sebekből, több fiatal értette meg, hogy Isten elhívta őt a dicsőítésre.

Hála legyen a hétvégéért a mindenható élő Istennek, aki SZENT. Öröm volt együtt szolgálni az erdélyi Testvérekkel, öröm volt szeretetben, egységben együtt lenni. Hatalmas ajándék az erdélyi Testvérek igaz és őszinte vendégszeretete, ahogyan fogadtak, elszállásoltak minket, ahogyan elláttak mindennel. Köszönjük a felénk áradó szeretetüket, jóságukat, öröm és hála van szívünkben értük. Köszönöm, hogy ott lehettem!

Nagyné Bolla Henrietta 
(Új Jeruzsálem Katolikus Közösség)

További képek: ITT



Megjegyzések