Ászáf 2.

Október 28-29 Kiskunfélegyházán tartottuk meg az Ászáf 2. első hétvégéjét. Az Ászáf 2. egy, a dicsőítésben való szolgálatról szóló képzés-sorozat, ami októbertől júniusig fog tartani, és havi egy péntek estétől szombat estig tartó időintervallumot foglal magába.

A légkör nagyon családias volt, hamar összeszokott a társaság. Összesen 22-en voltunk, a következő alkalommal pedig még fognak hozzánk csatlakozni páran, akik most nem tudtak jelen lenni.

A regisztráció és a szobák elfoglalása után bele is csaptunk a dologba, és egy rövid bemutatkozó kört követően dicsőítettünk, majd kezdődött az első előadás. 

Igencsak intenzív volt ez a kurzus. Voltak előadások, dicsőítések és imádságok, gyakorlati részek és mindeközben lehetőség volt a szünetekben egyénileg is dicsőíteni, gyakorolni, vagy beszélgetni a többiekkel.

Most hétvégén 5 tanításra jutott idő. Az első kettőben bevezetésként, csak úgy általánosságban a dicsőítésről volt szó. Hogy mi a dicsőítés és milyen legyen a belső magatartásunk. A harmadikban a konkrét dicsőítő-alkalmak felépítéséről beszéltünk. A negyedik "előadás" egy zenei gyakorlat volt, ahol megnéztünk konkrét akkord-fűzéseket, ritmizálásokat, illetve, hogy melyik hangszerrel mihez kezdjünk egy nagyobb zenekarban, hogy ne fulladjon káoszba. Az ötödik és egyben utolsó tanítás pedig a dicsőítő csapatok lelki felépítéséről és felkészültségéről szólt.

Mindegyik előadás előtt és után dicsőítettünk, imádkoztunk. Nagyon hamar nagyon mélyre ment az imádat. Csodálatos volt megtapasztalni, ahogyan Isten összekovácsolta ezt a kis csapatot, és megérintette a szíveket ezen a hétvégén is! Hála érte!

Tihanyi Klára


További képek: ITT







Megjegyzések