Ászáf kurzus Kiskunfélegyházán

Szeptember 30. és október 2. között Kiskunfélegyházán került megrendezésre a dicsőítő szívről szóló Ászáf kurzus. Kb. 23 résztvevő és 8 szolgáló volt jelen a hétvégén, amit a VÁLASZ Szenvedélybeteg-segítő és Drogprevenciós Központban tartottunk meg.

A kurzus nyitott volt, de elsősorban azoknak szólt, akik korábban még nem vettek rajta részt. Az alkalomra sok felől érkeztek: Budapestről, Kistelekről, Jászalsószentgyörgyről, Kecelről. A hétvége igazgatója Csiszér Laci, a koordinátora pedig Nagyné Bolla Heni volt. Az előadásokat Lacin és Henin kívül még Németh Évi, Varga Lackó és én tartottuk.

Remek hangulatban töltöttük el ezt a három napot és sokat tanulhattunk a dicsőítésről. Sőt nem csak hallhattunk róla, hanem rögtön gyakorlatba is ültethettük! Minden nap több mint egy órás dicsőítő imádsággal kezdtük a napot, és hagytuk, hogy közben Isten formálja bennünk azt a bizonyos dicsőítő szívet.

Vasárnap a lezárás, megosztás keretében sokan tettek tanúságot arról, hogy nagyon megérintette őket ez a kurzus, és Isten gyógyította, szabadította őket. Dicsőség legyen érte a mennyei Apukánknak, és valóban Ő hozzon új tüzet a szívükbe, szívünkbe!

És mindenkit bátorítunk, aki még többet szeretne tudni a dicsőítésről, annak a szellemi/zenei/technikai hátteréről, az csatlakozzon hozzánk és jelentkezzen az Ászáf 2 kurzusra, ahol pont ezekről fogunk beszélni.

Tihanyi Klára













Megjegyzések