Kivan a 4 kerekünk?

Ahogyan azt már az előző bejegyzésben is írtuk, november 5-én Diósförgepatonyban szolgáltunk. Amit viszont nem meséltünk el, az az odafelé való úton megtörtént kis kalandunk.

A Szlovák határtól nem messze arra lettünk figyelmesek, hogy igencsak zötykölődik az autó. Kis idő után felmerült bennünk, hogy lehet, nem is az út ennyire rossz, hanem esetleg a kerekekkel történt valami. Lehúzódtunk, hogy megnézzük és valóban: a bal hátsó abroncs megadta magát. Még éppen nem durrant ki, de a szálszakadás egyértelmű volt, a gumi jobb oldala teljesen eldeformálódott.

Nem volt mese: elő a pótkerékkel. Barankai-Erős Attilának, Nagy Zsoltinak és Lacinak együttes erővel és leleményességgel (ahogyan azt alább a képeken is láthatjátok) végül sikerült kicserélnie, így tudtuk folytatni az utunkat.

Óriási szerencsénk volt, hogy nem kaptunk durrdefektet, meg hogy még azelőtt történt ez az incidens, mielőtt ráhajtottunk volna az autópályára. Biztosan az imáitoknak köszönhetjük, hogy nem történt nagyobb baj! :)

Azonban ez az eset is rámutatott, hogy a szolgálati autónak most már az összes abroncsát le kell cserélni. Ez viszont jelentős kiadás: 80 921 Ft ebből a típusú gumiból 1 db, amit akárhogy is nézünk, ha beszorzunk néggyel, sajnos 323 684 Ft-ot kapunk...

Szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy összegyűljön ez az összeg, és 4 keréken tudjon folytatódni a misszió határainkon innen és túl. Ha számodra is fontos a szolgálatunk és megteheted, akkor kérjük járulj hozzá a kerekek árához Te is! Előre is köszönjük!

Információk az utaláshoz:
Kedvezményezett: Csiszér László zenekara
Bankszámlaszám: 11702036-20686246-00000000
IBAN: HU62-1170-2036-2068-6246-0000-0000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Megjegyzésként kérjük írd be, hogy: "Szolgálati adomány - gumi"

Tihanyi Klára








Megjegyzések