Új Élet Krisztusban

2022. nov. 11-13 között tartottuk Budapesten az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség szolgálóival az Új Élet kurzust, amin a zenekar is szolgált: tanítással, zenével, dicsőítéssel, közbenjáró imádsággal és a dinamikák előkészítésével.

A hétvégén valóban új életek születtek. Csodálatos tapasztalat volt együtt lenni olyan testvérekkel, akik vágytak a Krisztusban való új életre. Megéltük, hogy Isten mennyire előkészítette a szíveket erre a hétvégére, s ez minket is nagyon feltöltött, megérintett.

Igen, ez a hétvége újra megerősített, hogy Jézus Krisztus szeretetét, személyesen Feléd irányuló bocsánatát, megváltását hirdetnünk kell!!! Nagy öröm volt együtt szolgálni!

Álljon itt néhány tanúságtétel, amit a résztvevők írtak:
  • „Isten benyúl értünk a trutyiba és kiemel onnan. Bárhogy máshogy próbálunk boldogulni, nem fog menni, csak Istennel.”
  • „Isten él és személyes. Ha meg akarod nagyon konkrétan tudni testvérek által is visszaigazolható formában, hogy mi a célja veled, hogyan gondol rád, akkor itt a kurzuson a helyed.”
  • „Nem akarom elveszíteni az itt szerzett örömöt, Jézussal való együttlétet a szürke hétköznapokban. Be fogom vezetni a Szentírással való imát és többet fogok dicsőíteni.”
Dicsőség legyen a Mindenható Istennek, hogy láthattunk Krisztusban való új életre születni most is embereket!

Nagyné Bolla Henrietta

További képek: ITT






Megjegyzések