Ászáf 2 Kiskunfélegyházán

A tavasz érkezésének reményével köszöntött ránk a március, és ezzel együtt eljött az Ászáf 2 kurzus következő találkozója. A péntek esti dicsőítésen a kurzus résztvevői mellett vendégek is jelen voltak, és velünk együtt jöttek Isten trónja elé. 

Később, a kurzus folytatásaként együtt imádtuk Jézust azokkal az igazságokkal, amiket az Úr az elmúlt időszakban kijelentett a szívünkbe. Egy különleges, gondoskodó jelenlét vett körül minket. A kurzusok alkalmával többször tapasztaljuk azt, hogy az egység erejét Isten arra használja, hogy az Ő kegyelmét kifelé sugározzuk, most azonban a mi szíveinket kezdte el átmosni, felépíteni, erősíteni. Szombaton, a reggeli imádságban folytatódott Istennek ez a csodálatos munkája. Laci arról tanított, hogy mennyire fontos az, hogy teljes szívünkből szeressük Istent, hogy ne legyen olyan hely a szívünkben, amit rejtegetni akarunk a Mennyei Atya elől. A keresztényeknek nincs szüksége Istennel szemben "privát térre". A nap további részében néhány testvér saját dalával dicsőítettük Istent, és a városainkért álltunk ki. Hatalmas öröm töltötte be a közösséget.

Laciék szolgálata által Isten felépít és felkészít minket, hogy újabb szintre lépjünk a dicsőítés területén, a hitünk területén és az egység területén. Dicsőség mindenért a Mindenható Istennek! Ámen.

Barankai-Erős Kata és Attila

További képek: ITT 



Megjegyzések