Jerikó lelkinap

A tegnapi nap folyamán Szegeden szolgáltunk, ahol a Jerikó zarándoklat szervezői és résztvevői kiengesztelődési lelkinapot tartottak. Az eseményt online is közvetítették.

Az előkészületek és köszöntés után a Jerikó zarándoklat igei alapjait hallhattuk, és azt, hogy miről is szólt ez a zarándoklat. Testvéreink 7 év alatt körbejárták Kis-Magyarország határát és imádkoztak a magyar népért, a kiengesztelődését, ébredésért, áttörésért. 

A kiengesztelődés mélyebb megértéséhez és megéléséhez kaptunk segédleteket és ezeket átelmélkedtük. Utána hallhattuk Prazsák László, Somody Kata és Medveczky Gábor tanúságtételét a zarándoklattal kapcsolatban. 

A program egy másfél órás dicsőítéssel folytatódott, aminek keretében megfújtuk a harsonákat, ezzel is jelképezve a falak leomlását. Az esemény csúcspontja egy engesztelő szentmise volt, melynek keretében újra megvallottuk a hitünket és ellene mondtunk a gonosznak. 

A lelkinapot végül egy rövidebb dicsőítéssel zártuk. 

Nagyon hálásak vagyunk, hogy itt lehettünk és hálásak vagyunk a szervezőknek és a zarándoklat résztvevőinek is, hogy így a szívükön viselik a magyar népet és ennyit imádkoznak értük. Istennek legyen hála!


Megjegyzések