Utcai evangelizáció a Corvin sétányon

Tegnap a Corvin pláza mögött, a Corvin sétányon tartottunk utcai evangelizációt az Új Jeruzsálem Katolikus Közösséggel.

Szombaton Tűz-evangelizációt tart a közösségünk a Práter utcában, és többek között ennek apropóján mentünk ki az utcára, hogy meghívjunk oda minden érdeklődőt. 

Az esemény 16:00-tól 18:00-ig tartott. Ez alatt dicsőítettünk, Kunszabó Zoltán és Nagy Zsolt, az újjeru vezetői rövidebb tanítást, illetve tanúságtételt tartottak, valamint Laci röviden, szemléltetve elmondta a kérügmát is. Az alkalom során pedig végig jelen volt még több ujjerus, illetve egyéb karizmatikus közösségekből származó testvérünk is, akik beszélgettek a járókelőkkel, érdeklődőkkel.

A Jóisten többeket megérintett. Volt olyan, aki más vallású volt, de mondta, hogy mindenképpen beszerez egy Bibliát és elolvassa, mert őt érdekli ez a kereszténység. Aztán volt olyan is, aki helyben, az egyik panelban lakott és onnan jött le, mert hallotta a dicsőítést, megtetszett neki, és végül azt mondta, hogy eljön szombaton megnézni, hogy mi is ez a Tűz-evangelizáció. De ezeken kívül még számos találkozás történt, és biztos, hogy több mindenkinek a szívében cselekedett az Úr. 

Nagyon hálásak vagyunk ezért az alkalomért, mindazért, amit Isten tett, és azért is, hogy ilyen jó idővel ajándékozott meg minket. Halleluja!





Megjegyzések